Translate

2014. június 15., vasárnap

Nyári táborról a Petörkén

Petörke...egy tó...Kb Bárdon. A tó egyik oldalán nem lehet fürödni ami tulajdon képen, járható, kevés a hal és jó a víz. A másik oldal ahol lehet fürödni, halas, iszonyatosan iszapos és süllyedős. Nos természetesen az ember az ember és a logikája a béka segge alatt van, így az első parton horgásztak,ahol kevés a hal. A másik parton fürödtek ahol elsüllyedhetsz az iszapban. Na de nem is tudom miért ezzel kezdtem....a lényeg hogy egy rajz tábor volt. Az iskola nyert egy pályázatot, és azon sok pénzt. És persze azt a sok pénzt unalmas múzeumokra és egy iszonyatosan kínai gyárra hasonlító táborra költötte a tanár. A szállás hely még úgy ahogy okés volt, leszámítva a meleg víz hiányt a nem lefolyó zuhanyt, a koszos WC-t, a ragadós leszakadt ágyat és a bogár temetőt. Első nap még tök jó rajzot talált ki a tanár. Tanulmányi rajzot. A második nap már azért rosszabb volt de nem vészes. A tavat kellett lefesteni...és a többi nap...ugyan ez! 5 napot voltunk ott. A tanár mint egy ostoros őrnagy állt mögöttünk és hajszolt. Az első nap estélyén kábé 11-ig voltunk fent mert rajzoltunk. Másnap már reggel 8 kor kellett kelni. Szörnyű volt! A héten összesen kb 8 órát aludhattam. Úgy hogy ma délután 2-kor keltem xD A tábor végére mindenkinek elege lett a tavakból, a növényekből, a bogarakból és a festékből. Mikor megjegyeztem hogy nem lehet túl jó munkákat csinálni kényszerből akkor a tanár rám förmedt...iszonyatos volt! Hachival voltam egy szobában és úgy éreztük hogy nem a legotthonosabb a szoba még akkor sem mikor kiraktuk a mangákat. Így rajzoltunk poszterokat és kiraktuk. Illetve kiraktunk a szoba ajtajára kívülről egy ilyet is:
A szöveg: "Vigyázat hatalmas mennyiségű Dél Koreai és Japán zene! Normál emberre veszélyt jelentő hülyeség és őrültség áradat. Csak saját felelősséggel gyere be! "
Erre elkezdtek beáradni az otakuk (összesen 3-an xD) A boldogságunk Hachival mérhetetlen volt! *-* Egész jó kis barátságot kötöttünk velük. És képzeljétek...Ott volt köztük ő is...az LM.C-is ikrek egyik fele. *mennyei hang az égből* Akik régebb óta olvassák a blogot azok tudhatják hogy kik is ők...akik nem azoknak csak annyit, hogy egy suliba járunk és megláttuk őket az Lm.c koncerten. És azóta gondolkodunk hogy hogy is beszéljünk velük ^^"
A táborban meglepő mennyiségű rockkal, és metállal találkoztunk. nagyszerű volt.

Pár kép fontos kép! :

A tábor előtt az édesség készletünk
 A tábor utan az édesség készletünk
 Nagyon be kawaiiskodtunk ^^
Tehát piromániások lettünk
 Rózsaszín hajjal rózsaszín lesz a víz is ha hajat mosok
Ő a kis házi kedvencünk Benedeknek hívják
És ő egy hírességgel Zolival xD
Induláskor nagy nehezen össze csomagolva 
És akkor még pár jó kép
























És egy bónusz a legszebb dísz a szobában:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/