Translate

2013. július 4., csütörtök

Tornacipő

A tornacipő a stílusban mindig a vadságot, a szabadságot és a törvénytelenséget jelentette. Ezt hordták a Punkok és az Emok.


 A tornacipő, egy emonak mint én voltam régen és vagyok még lélekben sokat jelnetett. Akár a lelke mindig vele volt és képes volt addig hordani míg cafatokban le nem esik lábáról. Meg lehetett kapni ezernyi meg ezernyi színben édes és szomorú figurákkal, mintákkal, kockásban és simában, rikitóban és matt színben is. Akár esős napokra bőrben, de a jó emó első tornacipőjét hordta még akkor is ha térdig ért a hó, vagy az árvíz. Megfordult benne minden féle színű cipőfűző felváltva és egymáshoz igazítva is. Tisztítva volt vagy épp kopva hagyva. Mindegy volt hisz emo szívéhez a tornacipő közel állt.


DE MÁRA MIVÉ LETT? Kérdem én mivé lett a sírást viszsa tartó, boldogságot és szabadságot hordozó tornacipők sorsa? Ribancok lábát takaró BŐR cafatok. Mind hamisított convers márkákkal. Bemegyünk egy boltba felbaszsa agyam hogy mit látok!!!

Mindegyiket egy siránkozó páva követő ribancra gyártották. És tudjátok miért? Mert iylenekkel van tele hazánk!! UNDORÍTÓÓÓÓÓ

Mivé lettetek ti kedves tornacipők? Mivé?!







A tornacipő emo cipő nem ribancoknak való!!!
Hóban sárban lábamon szolgál, mert így a jó.
Fekete cső nadrághoz mindegyik szín megy.
És ha majd rongyként hever szekrényemben, megadom neki a tiszteletet.

2 megjegyzés:

  1. A tornacipőt nem a punkok és az emok hordták,ez egy hatalmas tévedés.A fekete kosarasoktól ered,ők nyomatták ebben a kosarat a gettókban,meg a hivatalos játékosok a pályán.Egyébként hálistennek ez csak a kínai boltokban van,amit te mutatsz,az meg nem számít,ha Converse lenne,na akkor már baj lenne!

    VálaszTörlés
  2. Köszi az infót :D Bár a bejegyzést a saját látószögemből írtam, még is csak neked van igazad. De attól még elszomorító látni hogy hova fejlődik az emberiség :/ mégha csak egy kínai boltról is van szó.

    VálaszTörlés

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/