Translate

2012. október 18., csütörtök

SJ tagok

Eunhyuk 1986. április 4.
2007. április 19-én Eunhyuk,Leeteuk,Shindong,Kyuhyun,és két menedzser autóbalesetet szenvedett,ami heteken keresztül médiafigyelmet vonzott.Leeteuktől és Kyuhyuntól eltérően,akiknek a sérülései komolyabbak voltak és több hónapig voltak kórházban, Eunhyuk és Shindong kisebb sérüléseket szenvedtek el és 2007. április 23-án ki is engedték őket a kórházból.

Yesung1984. augusztus 24.
2006 szeptembere óta Yesung DJ a saját rádióműsorában, M.I.R.A.C.L.E for You-ban,ahol Super Junior tagjai is gyakran megjelennek vendégekként.Mindazonáltal a rádióműsor első évfordulója előtt Yesungnak be kellett fejeznie,hogy tovább tudjon koncentrálni az zenei karrierére.Az utolsó adás a rádióműsorában 2007. szeptember 8-a volt. 


Kang In

 1985. január 17.Xanadu egy 1980-as évekbeli musical,amiben eredetileg Gene Kelly és Olivia Newton John játszott.A Xanadut a Broadway-n is játszották.
Heechul és Kang In,Siwonnal együtt ugyanazt a karaktert,Sonnyt játszották el,öregedése szerint.

 

Heechul 1983. július 10.
HeeChul elszenvedett egy jelentős sérülést egy autóbalesetből, ami 2006. augusztus 10-ének az éjszakáján történt,amikor visszament Mokpóból Szöulba,hogy megjelenjen Donghae édesapjának temetésén.A gumiabroncsok meghibásodtak.Eltört négy-öt helyen bal lába,a combcsontját beleértve és a térde is,és a bokáját 6 óráig műtötték.Több sérülése is volt,még a nyelvén is ami több öltést igényelt.
12 hétig nem csinálhatott semmit.Szeptember 13-án kiengedték a kórházból,de orvosi megfigyelés alatt tartották utána is.2006. október 10-én visszamnet a kórházba egy műtétre,hogy kiszedjenek néhány vasrudat a lábából.
Hogy gyorsabban gyógyuljon,és visszatérhessen a munkához,tolószékbe került.
December végén már ismét jelen volt a tévében is,ám színpadra csak 2007 februárjában tudott állni,de így is csak a Super Junior-T-vel,ugyanis a Super Junior táncgyakorlatai sokkal kimerítőbbek voltak,mint a Super Junior-T-é.A Super Juniorral csak május elején tudott csak színpadra állni.
Öt rúd maradt a lábában,amit majd csak később műtöttek ki.

Shindong

1985. szeptember 28.

2005 novembere óta Shindong,Leeteuk és Kang In az M.NET's M Countdown MC-i voltak.Kang Int egy évvel később Eunhyuk váltotta fel.De a turnék,a szoros időbeosztás és az új album előkészületei miatt,abba kellett hagyniuk.Utolsó napjuk 2008. március 27-én volt.
Shindong az MBC MC-jeként is elismert,és DJ a BoBoBo Ai Joa-nál és a KMTV Green Apple Sound-nál,és eközben megalakította saját imidzsét,mint DJ Shindong.
2008. március 26-án bejelentették,hogy Shindong DJ lesz az MBC egyik rádióműsorában;vendéglátó lesz a Stop Boring Time-ban Kim Shin Young-gal.
Továbbá még Shindong sokszor megjelenik revükben és sok vendégszerepet is kap,például a Star Golden Bell-ben és a Dongan Clubban.




Leeteuk1983. július 1
Leeteuk ebben a balesetben komolyabb sérülést szerzett.A baleset áldozata volt még Kyuhyun,Eunhyuk,Shindong és két menedzser.Eunhyuk és Shindong csak könnyebb sérüléseket szereztek,de Leeteuk és Kyuhyun súlyosabbakat,ami miatt több napig kórházban feküdtek.
Leeteuk-nek a hátába és a szemei fölé üvegszilánkok fúródtak,amelyeket sebészeti beavatkozás által 107 öltéssel összevarrtak.
2007. április 30-án kiengedték a kórházból.Ezután még több,kisebb műtétekre ment el,hogy minimalizálja a sérüléseket vagy eltűntesse őket.
Gyors gyógyulása miatt még sikerült szerepet kapnia az Attack on the Pin-up Boys végén,mint pandamackó kabala,amit eredetileg a filmben Ryeowook játszott.


Sungmin1986. január 1.
Hasonlóan Heechulhoz és Kibumhoz,Sungmint sem a Super Junior tagjaként láthattuk először a tévéképernyőkön.
2005 augusztusában volt egy rövid szerete egy MBS drámában a Sea of Sisters-ben (A tenger nővérei).
Egy évvel később megjelent egy SBS Bajun Theatre drámában is, a Finding Lost Time-ban (Megtalálni az elveszett időt).
Első nagyobb szerepe a SuJus filmjében,az Attack on the pin-up Boys-ban volt.
Egy iskolásfiút játszott benne,akit később "megtámadott" egy titokzatos támadó.

Donghae1986. október 15.Debütálása óta,Donghae nagyon sokat játszik a Super Junior valóságshowiban és revüiben, például a Mystery 6-ban (ebben az egész SuJu benne van; egy horrorfilm,amiben Donghae a főszereplő),Super Junior Full House-ban és az M.NET Super Summer-ben.
2007-ben,a Super Junior filmjében,az Attack on the Pin-up boys-ban az egyik főszerepet kapta.Kim Kibum osztálytársát és legjobb barátját alakította.Ők ketten nyomoztak a titokzatos támadó után,aki a cuki fiúkat támadta meg a városban.
Továbbá még szerepet kapott BoA két
zenei videójában,a Key of Heart-ban és a Kissing You-ban is.


Siwon


1987. április 7.
A Super Juniorra való debütálésa után is folytatta tanulmányait.
Sikeresen leérettségizett a Hyun Dae Középiskolában 2006 februárjában,és később folytatta a tanulást az Inha Egyetemen.

A kínai nyelvvel és kultúrával megbabonázott Siwon,a vállalat segítségével Kínába,Pekingbe utazhatott 2004-ben,hogy az ország nyelvét és történelmét tanulja.Siwon 3 hónapig volt Pekingben,ezután visszatért Koreába,hogy felkészüljön az egy évvel későbbi debütálásra a Super Juniorral.Továbbá még Siwon nagyon jól dobol és nagyon jól ért a Taekwondohoz.Nagyon fiatalon megszerezte a negyedik rangot fekete övben.

Kibum1987. augusztus 21
Kibum egyik jelentős szerepe az Attack on the Pin-up Boysban volt.Ő volt a narrátor és egy igen érdekes karaktert játszott.Ő nyomozott a rejtélyes támadások után,de a film vége fele van egy kis csavar a szerepkörében,de nem lövöm le a poént,főleg azoknak nem,aki még nem látta ezt a nagyszerű filmet.^^























Ryeowook1987. június 21.
Ryeowook első szerepe az Attack on the Pin-up Boys-ban volt.
A diáktestület különc alelnökét játszotta.
Alakítása pozitív kritikát kapott a Best Supporting Actor-on,a Best Comedy Performance-en és a Korean Movie Awards-on is.


Kyuhyun1988. február 3.2007. április 19-én Kyuhyun,Leeteuk,Shindong,Eunhyuk és két manager autóbalesetet szenvedtek.
A sofőr elveszette az autó feletti irányítást.Kyuhyun a vezető ülése mögött ült és ő szenvedte el a legtöbb és legsúlyosabb sérüléseket.
Eltört a csípője és több törött bordája is volt,továbbá még az arca is több helyen zúzódott.
Elveszette az eszméletét és mikor felébredt sokáig nem tudott beszélni a sokk miatt.
Kyuhyun állapota súlyos volt,de nagyon gyorsan gyógyult,és 6 nap után átköltöztethették egy másik szobába.Ezután nem volt szüksége lélegeztetőgépre sem,hogy tudjon lélegezni.
Egy hónappal a baleset után már képes volt egyedül sétálni.
Kyuhyunt 2007. július 5-én engedték ki a kórházból.


Wáááá Jézusom!! Nem hittem hogy még ma a végére érek T_T Hát mennyien vannak ezek?!?! ><

Nah mind1. Bocsánat a kevés információért ennél a bejegyzésnél, ><
Az infót gyűjtöttem: http://sujuworld.gportal.hu/gindex.php?pg=28588350
Még jön pár zene és táncos videó ^^ és majd a szokásos jó éjszakát kívánás ^^ Éjfélig fent lesznek xD Mert még tanulnom is kell (_ _)"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/