Translate

2012. október 19., péntek

G-Dragon!

G-Dragon! 

A Bigbang egyik tagja aki szólóban is nyomja. 




 1988. augusztus 18.-án született Szöulban, Dél-Koreában.
170 cm.
Eredeti haja fekete.
Szeme meg barna.
Dél-koreai énekes,rapper,dalszerző,producer és modell.
8 évesen kezdte pályafutását.
8 évesen tagja vlt egy gyerek táncos csapatnak, akiknek a szerződését megszüntették, így úgy határozott és olyan ígéretet tett anyának hogy felhagy a szórakoztató iparral. Azonban nem sokkal később egy családi vakáció közben idősebb ellenfelekkel szemben megnyert egy táncversenyt és ajánlatot kapott az
S.M. Entertainmentől. Ott 5 évig volt gyakornok. Főként táncot tanult. Énekelni nem tudott. Így nem is tudak mit kezdeni a sráccal. Otthagyta őket. Majd a Bátyja megszerettette vele a Wu-tang Clan zenéjét és elhatározta hogy Rapper lesz. Rapp leckéket vett. Kvon felkeltette a jinusen nevű hiphopp duú egyik tagjának a figyelmét, és beajánlotta őt YG Entertainmentnek. A gyakornoki szerződést az anyja nagy könyörgések árán aláírta. 1 évig volt gyakornok. Saját elmondása szerin: „Néztem, ahogy a szeniorok gyakorolnak és vizet hordtam nekik. Kipakoltam a gyorsétteremből hozatott ételeket és feltakarítottam, amikor végeztek az evéssel. Egy teljes évig csak takarítottam. Egy óra takarítás, utána egy vagy két óra gyakorlás, aztán újabb egy óra takarítás.”Itt megismerkedett egy másik gyakornokkal Tong Jongbéval. Akivel nem sokára közös párost alkottak GDYB néven. Kvon felvette a G-Dragon álnevet és Yong meg a Taeyangot.  Ők 2006-ban a BigBang együttesnél debütáltak. Az együttes melegalakításáról dokumentum film is készült.


G-Dragon a Bigbang mellett más előadókkal is dolgozott együtt.
G-Dragon Dél-Korea legnagyobb privát vagyonnal rendelkező idolsztárja, évente körülbelül 200 millió forintnak megfelelő vont kap a szerzői jogdíjak után.















Crayon                                    
One Of A Kind
That XX
A Boy

Nightmare
She's Gone
Heartbreaker
Butterfly

Breathe
Gossip Man
Korean Dream
Hello
But I Love You
High High
High Technology

GD's House


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/