Translate

2013. március 8., péntek

Tokio Hotel közepes ismertető

Hetekig tudnék ódákat zengeni erről az együttesről annyit tudok róluk. De nem teszem még hisz időm kevés hozzá. Majd nyáron lesz egy téma hét róluk ^^
Szóval most egy kis rövid ismertető a fiúkról, együttesről és a zenéről.

Énekes: Bill Kaulitz-Trümper
Becenév: Bill
Született: 1989.09.01. 06:30  Németország
Család: Apa-Jörg Kaulitz, Anya-Simone, Mostoha apa-Gordon Trümper, Iker-Tom Kaulitz
Allergia: Alma, szúnyog csípés.
Stílusa: iskolában fejlődött ki. Egy farsangon vámpirnak öltözött és feketére volt festve a szeme és megtetszett neki. Sokan bántják lányos külseje miatt és állítják hogy meleg. Erről nem vallott semmit.
Haja:Eredetileg szőkésbarna.
Szeme:Barna
Cigi: Cigizik. 
Piercing: 3 az egyik 2 a másik fülében, 2 ajak, 1 nyel, 1 orr, 1 a szemöldökében, 1 a köldökben és a mellbimbójában abba nem tom mennyi.. :S ez összesen...11-12
Tattoo: Egy az oldalán, egy az alkarján, és kézfején ami kettőnek számít. (az egyik iker tetkó) egy a mellkasán. Egy csillag is volt a hasa alján, de ezt még hennával csináltatta nem is egyszer mivel még 17 volt és az anyja nem engedett neki több tetoválást.
Extra: Ő sminkeli magát, a körmét is ő csinálta régebben, a saját körme volt és nem műköröm francia manikűrhöz hasonlóan nagyobb részt fekete és a csík fehér. Tomot, az ikertestvérét szavak nélkül is megérti. Egyszer ugyan azt álmodták. Volt egy autó balesete. Meg kellett műteni, egy ciszta volt a hangszálán. Nagyon szereti a tacskókat és a Magyar vizslákat. Modellkedett és ruhákat tervezett. Kedvenc előadója Nena. Szereti Japánt. Az igaz szerelem híve. Már 2 méter magasságot is elérte. Egy német tehetség kutatón 2.lett még 13 évese. És most egy szintén német tehetség kutatón zsűri tag Tommal. Volt szinkron hang is.








Gitáros: Tom Kaulitz-Trümper      
Becenév: Tom, sexgot
Született: 1989.09.01. 06:20 Németország
Család: Apa-Jörg Kaulitz, Anya-Simone, Mostoha apa-Gordon Trümper, Iker-Bill Kaulitz
Barátnő: Ria
Stílus: Rapper. Szereti a bő ruhákat és a fullcapeket. Bár ez leginkább régebben jellemezte a ruhatárát. Mára inkább összeszedettebben öltözködik bár a bő póló még mindig jellemzi. Sokkal férfiasabb volt mindig testvérénél, de őt is sok csesztetés érte suli alatt. Nagy csajozós típus. Az egy éjszakás kalandok híve.
Haj: Eredetileg szőkés barna. Csakhogynem 10 évet volt berasztázva. Majd áttért a fonatokra és vissza a rasztára már fekete hajjal.
Cigi: Szívja.
Piercing: egy az ajkába. 1-1 fültágító a füleibe.
Tattoo: Jó ideig nem volt neki. Majd mikor az ikrek rászánták magukat egy iker tetkóra akkor csináltatott először egyet az ujjaira, mégpedig a születése idejét mint Bill is. Tom a 0620-at Bill meg a 0630-at varratta magára. Illetve van még egy a karján. 
Extra: A lányok csak úgy csüngnek rajta. Kedvenc előadója Samy Deluxe. Szereti a rapet de a rockot sem hanyagolja. Nagyon szereti Billt. Kedvenc időtöltése a csajozáson kívül Georg csesztetése. Los Angelesben élnek már jó pár éve Billel. Van egy kutyája Scotty, akit eleinte nem igazán kedvelt...de aztán Bill rásózta és megszerette.



Basszeros: Gorge Listing
Becenév: George, Hobbit.
Született:1987.03.31 Németország
Család: Szülei el váltak. Testvére nincs. 
Barátnő: Van ;) (lent, kép)
Stílus: Nos egyszerűbb stílusa van. olyan nem is tudom mihez kötött stílus. Egyszerűen Georg. Az idő alatt semmit az égvilágon SEMMIT nem változott. A haja még mindig hosszú barna, a ruhái még mindig egyszerű hétköznapiak.
Haj: Hosszú barna
Szeme:Zöld, majdnem szürke *-*
Piercing: állítólag van egy nyelv piercingrje.
Cigi: cigizik.
Tattoo: Az nincs a tudtommal az együttesből egyedül neki.
Érdekességek: Sokat cseszteti Tom. Vagy ha kérdezik Tomot valami személyes témáról mindig elkezd Georgról beszélni. Gustavval voltak jóban mikor egy kis bárban megismerték Tomot és Billt egy kis koncertjük után. és szerettek volna csatlakozni hozzájuk. Sikerült. Azóta ő sz*rik a Tokio hotelért xD De tényleg koncertek előtt mindig el megy nagy wc-ni Azt állítja hogy így lesz sikere a Tokio Hotelnak. Míg Billék kiköltöztek Los Angelesbe addig ő és Gustav maradtak Németben.
 És a híres bnő. xD
 
Dobos: Gustav Schäfer
(Tom után a kedvencem, olyan kis cuki ^-^")
Becenév: Gustav
Született: 1988.09.08. Németország
Család: Csak az ő szülei vannak még együtt. Van egy nővére is.
Barátnő: Tudtommal nincs.
Stílus: Elég egyszerű stílusa van mint Georgnak. De azért ő változott az évek során. Szedett fel pár kilót olyan kis mackós lett ^^ és a haját is átfestette egy időre feketére majd vissza szőkére.
Szemüveges. De egy ideig nem hordta majd egy baleset után újra kellett viselnie.
Haj: Szőke.
Szemszín: Barna
Tattoo: Egy szárny a hátán. Kettő a lábán, és egy a felkarján.
Piercing: nincs.
Cigi: ő is szívja.
Extra: Egyszer belehajtott egy villamosba és elvették a jogsiját. Egy szórakozó helyen pár TH anti beléjük kötött és hát szegény Gusti szívta meg a legjobban, ugyan is egy üveg üveget dobtak a fejéhez és kórházba kellett szállítaniuk. A fején csúnya sebek lettek és a szeme is sérült. Így újra szemüveget kell hordania. Gyakran szorul a háttérbe. De ez nem zavarja őt. Sőt még aludni is tud így interjúkon xD (komolyan bealszik)
 



És a seb:

Röviden az együttes története:
Teljes név Tokio Hotel
Logo:
2001-ben alakult az együttes még Devilish néven. Majd 2005-ben debütált a tokio Hotel a Durch den Monsun számmal. Ami később megjelent angol verzióban Monsoon néven. 
Kis lemezek jelentek meg: a Duch den monsun 2005. augusztus 15.-én. A Schrei 2005. november 25.-én A Rette mich 2006.-ban március 10.-én. Majd a Der Letzte Tag. Azt követte az Übers Ende Der Welt. Majd 2007. április 7.-én a Spring Nicht. Unánna a Monsoon. Majd ugyan ebben az évben november 16-án a An deiner seite (ich bin da). Következőnek az 1000 Meere. Egy kisebb szünetet követően az Automatisch 2009. szeptember 18.-án és szintén ezen a napon az angol változata az Automatic. Újabb pár hónap múlva a Lass uns laufen és a World Behind my Wall  2010. január 8.-án. Azóta szünet van.

Albumok is jelentek meg természetesen:
Devilish
Schrei
Zimmer 483
Homanoid


 Videó klippek (nem sorrendben)












Devilish:

    



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/