Translate

2014. január 11., szombat

Robot fókák segítik az öregeket és betegeket Japánban

Van rengeteg robotikával működő interaktív kisállat még Magyarországon is :D Ha simogatod hangot ad ki, ha éhes meg kell etetni. stb stb...

A gyerekek igazán szeretik a kis állaltokat, lehet velük játszani és dédelgetni. De aki mondjuk Panelban él vagy allergiás esetleg a szőrre, vagy csak csupán nem engedhetik meg a minden hónapban 10ezer forintos kiadást egy állatra, akkor bizony sokat tud segíteni egy ilyen kis kikapcsolható állatka.
Japánban a robotika igazán elterjedt dolog, például egy férfi meg csinálta saját magát robotból. Távolról is lehet irányítani és irányított beszédre is képes. Azt mondta hogy küldte már el másik országba is tárgyalásra, ha ő nem akart elmenni. Otthon ült és a kis kamerával tudta követni a az eseményeket. Egyszerűen lenyűgöző, nem?
Az új találmány egy robot baby fóka akiről gondoskodni kell mégse olyan nagy fáradság mint egy igazi állatka. Az öregek otthonában és a kórházban is használják őket mint gyógyító eszközök. És mi tagadás nagyon édes és kedvelik az embereke őket. 
   



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/