Translate

2014. október 4., szombat

Tokio Hotel a visszatérés! 2014 ALBUM

A Tokio Hotel egy még jóval 2000 előtt megalakult együttes, bár akkor még nagyon kezdőszinten és más néven voltak. Alig érték el a 14 éves kort. Német együttes, aminek az iker tagjai pár éve Los Angelesbe költöztek. A másik kettő tag Németországban maradtak. És talán 2014 eleje körül egyesültek újból. És most közös erővel Tom és Bill Kaulitz, Georg Listing, és Gustav Schäfer új albumon dolgozik. Az album egyik száma tegnap, az az 2014.09.12-én jelent meg 5 órakor. Ez a TH-sok életében egy fontos évszám lesz, ugye? Na akkor egy kicsit az előkészületekről. Mint a legtöbb fan tudjátok hogy volt régen is egy bizonyos Toki Hotel TV. Ezt vissza hozták és így robbantak be az életünkbe újból. Ez mind megtalálható YouTubon.
https://www.youtube.com/user/tokiohotelchannel/videos ezt ezen a linken megtalálhatjátok.
Én most nem a TH TV-ről akarok beszélni hanem a zeni karierrjükről. Az egész egy aprócska még is ütős számmal kezdődött, még német nyelven.

durch den monsun 

Ennek később egy érettebb, ütősebb és angol nyelvű változata is készült. De jóval később.

Monsoon

Ekkoriban kezdték el az angol nyelvre fordítást. Hogy nagyobb sikert értek-e el? Nem tudom. Amit tudok hogy az indulásuk óta a legtöbb helyről pozitív vissza jelzést kapnak. A lehető legtőbb díjat már elnyerték ami lehetséges volt. Azt mondták nekik 2009-ben hogy nincs tovább felfelé, már csak a lejtő maradt. Erre ők előrukkoltak egy "pihenő idő" után" egy másik albummal a Humanoid-dal. 
De előtte még a fontosabb zenéik és annak fontos angol verziói(persze aminek van):

 Schrei


Scream 

Rette Mich

 

Der letzte Tag 

 

Übers Ende der Welt 

 

Ready, Set, Go! 

 

Spring nicht

Don't Jump 

 

 Wir schliessen uns ein

 Majd eltűntek...és én akkor szerettem meg őket mikor vissza jöttek, előtte hallani se akartam róluk. :)

Automatic 

 

World Behind My Wall

 

Darkside Of The Sun

  Ezek után a srácok eltűntek...majd 2014 elején újból előbukkantak, koncerteket adtak és kemény munkába fogtak. Új albumon dolgoztak, aminek első száma a RRR-nak rövidített Run Run Run 2014.09.12-én jelent meg és nagy nézettségre tett szert. 



Majd megjelent egy nagy portkavaró klippel is a következő számuk, a Girl Got A Gun.

Nem rég látott napvilágot a Love Who Loves You Back című számuk, amiről nem lehet mást mondani hogy erotikusságával megmutatták hogy nem gyerekek. 

Az első albumuk itt érhető el egyenlőre:

https://www.facebook.com/tokiohotel?sk=app_374600592707993&app_data={%22id%22%3A%223%22%2C%22v%22%3A%221%22}

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/