Translate

2012. november 9., péntek

5.nap Aoi

Aoi a GazettE másik gitárosa Uruha mellett. Aoi igazi neve: Shiroyama Yuu 1979. január 20-án született ős a legidősebb a bandában.

Születési helye Kansai. 171 cm és 55 kiló. Dohányzik, kedvence a a Mentolos Malboro. Kedvenc színe a fekete és a fehér. Szereti ha egy lány tud főzni, és meleg étellel várja otthon. Kedvenc állata a macska. 

Aoi kiskorában bicikli versenyző szeretett volna lenni. Van a családjában egy anya, apa nővér és egy báty. 

 

Azt olvastam valahol hogy volt felesége, de  a csaj megelégelte a megcsalásokat, főleg hogy több fiú volt a dologban mint nő...így elhagyta. Azt is feltételezik hogy gyerekek is vannak ebből a házasságból, de ezt már nem hiszem el. ><  Na mindegy nem ezen fogok vitatkozni.

   Aoi fellépőruhái általában egyszerűek...de ez a kép, bár ez nem fellépés...de hát Aoi Gésaként >< xD Szerintem a legtöbben tudjuk hogy mire szokták alkalmazni a férfiak a gésákat...igaz? xD 

 

 

 

 

 xDXDXDXDXD

Jajj...na oké most komolyan... folytassuk.

Aoinak van egy rádiós műsora. vagy mi??? O_O Gome ebbe se vagyok tájékozott.
Nah szóval a lényeg hogy van pár ilyen párbeszéd felrakva az internetre. Ezen a linket--> itt találtok néhányat, amúgy még sok idézettel és GazettE interjúkkal  is találkozhatok. ^^

3 dialektusban tud beszélni, kedvenc évszakja a tél, tud szörfözni. Szereti az epret.  Apját riválisának tekinti...és szokott kendózni. 

Ez a Kendó, így könnyebb megérteni mint hogy leírom xD



El is tudom képzelni Aoit. *-*





sexy Aoi

Zongoránál Aoi 

Aoi és a kamera

Aoi művész úr "énekel"

Aoi esik

Aoi és Kai

kiss

simi simi nyaaaal *-*

Aoi szülinapja



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/