Translate

2014. március 11., kedd

Magyarországról egy nem magyartól

Találtam egy videót, amiben egy Koreai színésznő mutatja be Magyarországot, a video alatt ott van a link is az egyik epizódra.
itt van a link:

140207 Han Soo Yeon travels to Hungary @ EBS Journey World Theme Preview 

 Kicsit érdekes hogy egy nem Magyar ember mutatta meg nekem miket lehet még szeretni széthulló országunkban. Az, meg, hogy a nyelvünket is ismeri, fantasztikus és egyben érdekes is. A Magyar egy gyönyörű nyelv, ám szörnyen kicsi százalékát teszi ki a világ nyelveinek. Nagyon tetszik a video és hihetetlenül aranyos a lány ahogy beszél ^^  
Amúgy nem szeretném ha hazakáromlónak, vagy miistennek neveznétek ezért a bejegyzésért. Csak azért mert nem ismerek mindent a hazámból. A Magyarok hihetetlenül vissza húzódó, nem igazán társasági emberek, mindenki megvan a maga kis világában és ennyi. A legtöbb ember nem tud Magyarországról, v agy becsmérli azt azért amilyen. A sok Hungarista aki Kárpátiát hallgat, a kocsiján viseli a magyar zászlót és a mai térkép helyén ott díszeleg a nagy Magyarország, meg egy nagy kamu, abban az esetben ha meg nem tiszteli és szereti legalább annyira mint a régi nagy Magyarországot, mint ezt, ami kicsi, törékeny és szétesőben van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/