Translate

2013. augusztus 28., szerda

Japán hír: Édekes állat védelem

Ha már az állatkák kihalóban vannk, akor még si hogy tudnánk őket tovább szaporítani...
persze persze elég egy kis lágy zene, egy virágcsokor és bonbon a a hím mancsába egy kis szempillaspirál és csábító rúzs a nőstényre, no meg egy kis magányos együtt lét a holdfényes éjszakában. ^^

De mi van ha mondjuk kihal a hím ága annak a bizonyos állatfajnak...akkor nem nyílhat leszbifarm, ugye? ^^"
Nos természetesen, akkor is fenn kell tartani azt az állatfajt, szóval a nagyon okos Japán szakemberek, tudósok létrehoztak Tokióban egy Állat spermabankot.(Csak aztán ne hogy eltévedjen ott egy turista, aki igazán csak anya akar lenni  ><)  Nos a viccet félre téve idézek a szövegből: "Az értékes anyagot a liofilezés, azaz a fagyasztva szárítás és víztelenítés technológiájával konzerválják, mely lehetővé teszi, hogy az állatok más bolygón is megszülethessenek."
Hűha!! Ezek szerint a kis állatkák már nem csak a földön lesznek...így megakadályozhatják hogy az az írtó intelligens ember aki bántai akarja ne tudja...(bár ha van olyan elvetemült az pszichopata, hogy kitanulja az űrutazást és csatlakozzon csak azért  a NASA-hoz, hogy kis ártatlan állatokat bántalmazzon, akkor baj van!!)
  "Az intézet kutatócsoportjának sikerült két veszélyeztetett főemlős és és egy zsiráffaj spermáját tárolni az új módszerrel – mondta Kaneko Takehito biológus, a kutatás vezetője."
 Hehe képzeljétek már el az űrzsiráfot xD mekkora szkafander kellhet neki. xD
"...a spermiumok öt évig kelthetők életre..."Genetikai információhoz is könnyebben jutunk így, és segíthetünk megmenteni a veszélyeztetett fajokat. Emberi spermát még nem konzerváltunk ezzel az eljárással, de ezt a lehetőséget is fel lehet tárni a jövőben" – mondta Kaneko."
 Hmmm érdekes(lehet hogy nem is kell olyan sokat várnia annak a Pszichopatának, lehet hogy elég csak egy átmulatott éjszaka után begyűjtenie azt a bizonyos anyagot >. >)
"talán ma álomnak tűnik, de ezzel a módszerrel az űrbe is elküldhető a genetikai információ. Ha úgy esne, hogy a földieknek sikerülne más bolygókat meghódítani, ezzel az eljárással állatok is benépesíthetnék az új élőhelyet.
Az új módszerrel korlátozott ideig szobahőmérsékleten is tárolható a spermium, azaz például természeti csapás okozta áramszünetet is túl tud élni. Kaneko azt tervezi, hogy kutatócsoportja a jövőben a petesejtek konzerválásához is alkalmazza a liofilezést."
Érdekes lenne kint élni az űrben...várjunk csak, mi már ott vagyunk!! O_O

Nah szóval ahogy látom fagyasztástól szaporításig tartogat nekünk a jövő szuper dolgokat...

forrás:http://hvg.hu/panorama/20130828_veszelyeztetett_allatok_spermabank#rss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/