Translate

2014. november 18., kedd

November téma hét: World of Warcraft 1. és 2. nap

1. nap: Kezdetektől napjainkig
 1994-ben indult a WoW, Warcraft néven. Az első a Warcraft: Orcs & Humans címmel.
Műfaja RTS volt az az magyarul: valós idejű stratégiajáték. Ez még igen csak eltért a mai WoW-tól. Ugyan is a ma már MMORPG, ami fejlődős játékot jelent röviden.
Ezt követte: a Warcraft II: Tides of Darkness ez 1995-ben jelen meg. Még mindig RTS műfajt képviselte. Majd jött a Warcraft III: Reign of Chaos. Ez már 2002-ben látott napvilágot, szintén stratégia játékként. Kiegészítésként 2003-ban megjelent a Warcraft III: The Frozen Throne

 És ez után megkezdődött az MMORPG. Rengeteg kiegészítője érkezett a World of Warcraftnak.
Az első a   The Burning Crusade volt, amelyet 2007-ben adtak ki.
A története és alapszála a kiegészítőnek, hogy Illidan (a képen látható szarvas Night Elf) kiszabadult a börtönéből, és ezáltal ő lett a fő gonosz.
A második kiegészítő a 2008-as Wrath of the Lich King volt.
A képen látható Lich King nevű Human, Illidant követően átvette a hatalmat és ő vált főellenséggé. Neki volt egy sárkánya is, aki látható a Lich Kingbe való bejelentkezéskor is. A neve Sindragosa.
Ezt követte 2010-ben a Cataclysm. Ami tulajdonképen egy pusztulást mesél el amit egy Deathwing nevű sárkány okozott. A képen is ő látható:

Ezek után jelent meg a Mists of Pandaria. Ez a játék egy új faj eljövetelét jelezte. Mégpedig a pandákét. Ez egy féle kibékítő szerepet játszik az Allians és a Horde között.

És a legújabb kiegészítő a Warlords os Draenors, ami ebbena  hónapbaba, pár napja 13-án jelent meg. Lényege az Orckok! Történetük, fellázadásuk. Vissza tér a gyökereihez, és fejlődésben 100x erősebb mint a többi. Aki nem ért a wowhoz az alul marad.

2.nap: Örök ellenségek: Alliance és Horde

 Mikor a wow világa beenged, létre kell hoznod egy karaktert. Itt első sorban ki kell választanod a legfontosabbat! Horde vagy Alliance.
Alliance:
A jó oldalt képviselő nép. Leginkább ember szerű lények foglalnak itt helyet, mint a Human, Dwarf,Gnome és a kicsit mesésebre sikeredettek a Night Elf, a Worgen és a Draenei. (Fajokról holnap beszélek :) ) És természetesen itt is van Panda.
Fővárosuk: Stormwind
Csatakiáltás: For the Alliance!
Szín: Kék
Jelük:

Horde:
A rossz oldal képviselői. itt vannak Orckok, Trollok, Goblinok, Undeadek, Blood Elfek, Taurenek és persze itt is van Panda.
Fővárosuk:Orgrimar
Szín:Piros
csatakiáltás: For the Horde! Victory or death!
Jelük:


Személyes vélemény: Én Horde-s vagyok. Ki próbáltam az Alliance-t is, de nem tetszett. Felhúztam ott is egy 80-as Dudut, hozzá teszem Lich King WOD-on. Tehát nem volt nagy szám. De a Horde jobban bejött. Már csak a szellemében is ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hali...Anata no namea wa nandesuka....^-^ /Mi a neved?/